Witte Stalen plantenbakken – Bestel direct en betaal pas op het moment van leveren!

Geleverd in het wit, in de Ral kleur 9010

Maar liefst 20 jaar lang kleurvast dankzij de speciale beschermende coating

Ga voor een prachtig eindresultaat met een standaardmaat of maatwerk

Geniet van echt betaalgemak: kies voor betaling bij aflevering

Witte stalen plantenbak, witte vierkante stalen plantenbak

Betaling bij afleveren

U kunt bij de bezorger met PIN of contant afrekenen

Speciale beschermende coating

Zodat uw plantenbak lang meegaat

Handgemaakt in Nederland

Gemaakt met passie en kunde

Bezorging na 12-15 werkdagen

Door onze vakkundige bezorgers

Achtertuin vol met maatwerk stalen plantenbakken van Floris Plantenbakken

Witte stalen plantenbakken, beschikbaar in 12 standaardmaten

Bij Floris Plantenbakken maken wij witte stalen plantenbakken, gemaakt van thermisch verzinkt staal. De witte plantenbakken kunnen afhankelijk van de manier van plaatsen zowel binnen als buiten worden geplaatst. Door de speciale beschermende coating is de plantenbak beschermd tegen verkleuring en roest.

Wij hebben 12 verschillende standaardmaten in ons assortiment. De kleinste witte stalen plantenbak is 50x50x50 centimeter. De grootste standaardmaat is 200 cm x 50 cm x 50 cm.

Maatwerk voor het perfecte plaatje

Bij Floris Plantenbakken begrijpen wij dat de standaardmaten soms net niet uitkomen. Maatwerk is dan uiteraard de oplossing. Iedere tuin en ieder terras is tenslotte unieke én u wilt uiteraard het beste resultaat waar u echt trots op kunt zijn.

Wit is een van de meest gekozen kleuren en de witte stalen plantenbakken van Floris zijn dan ook in veel tuinen een échte eyecatcher. Ook voor op maat gemaakte witte stalen plantenbakken geldt: u kunt ervoor kiezen om pas te betalen bij levering van uw plantenbak.

Hulp nodig of een prijs weten? Mail dan naar info@florisplantenbakken.nl

De best verkochte witte stalen plantenbakken

Witte stalen plantenbak, witte vierkante stalen plantenbak

Plantenbak Jan

LxBxH 100 cm x 100 cm x 50 cm
Bodem Zonder bodem
Coating Regular coating

Vanaf €294,95

Direct bestellen

Plantenbak Marina

LxBxH 100 cm x 30 cm x 80 cm
Bodem Zonder bodem
Coating Regular coating

Vanaf €294,95

Direct bestellen

Plantenbak Michel

LxBxH 120 cm x 120 cm x 40 cm
Bodem Zonder bodem
Coating Regular coating

Vanaf €289,95

Direct bestellen

Plantenbak Marina

LxBxH 100 cm x 30 cm x 80 cm
Bodem Zonder bodem
Coating Regular coating

Vanaf €294,95

Direct bestellen

Premium coating voor optimale bescherming

De witte stalen plantenbakken van Floris worden voorzien van een standaard beschermende coating. Deze is maar liefst 20 jaar lang kleurvast. Bestand tegen zonlicht, water en bijna alles wat de natuur te bieden heeft. Wanneer raden wij de premium coating aan? Als er veel beweging is in uw tuin of op uw oprit. Spelende kinderen kunnen bijvoorbeeld met hun step per ongeluk langs de plantenbak schuren met hun stuur. Dan zorgt de Premium coating voor meer bescherming. Ook voor terrassen in de horeca raden wij de premium coating aan vanwege het verplaatsen van het meubilair.

Waarom een witte stalen plantenbak van Floris?

Ideaal voor de tuin, terras of balkon

Om planten op hoogte te plaatsen kiezen veel mensen ervoor om een verhoogde border te plaatsen naast de oprit of in de tuin. De plantenbakken van Floris bespaart het harde werk en de bijkomende kosten om een verhoogde border aan te leggen. 

Door een witte plantenbak van staal met een beschermende coating aan te bestellen is het enkel een kwestie van bestellen, uitpakken en plaatsen. Vervolgens te vullen met potgrond en planten naar wens. Dat is minder zwaar dan met stenen sjouwen om een verhoogde border aan te leggen.

Op zoek naar het mooiste resultaat? Door verschillende planten en bloemen te combineren van verschillende groottes, zorg je voor een perfecte vulling van de plantenbak!

20 jaar kleurvast én roestvrij

Floris Plantenbakken voorziet alle plantenbakken van een speciale beschermende coating. De coating zorgt voor een fysieke barrière tussen de buitenlucht en het staal.

De coating is er in twee formules: een “regular” of “standaard” coating en de “premium” coating. Deze coating zorgt ervoor dat de plantenbak binnen en buiten kan staan. Regen, zonlicht, sneeuw, hagel, vorst…. verzin het maar. Uiteindelijk heeft u een plantenbak die 20 jaar lang de kleur vasthoudt.

Een premium coating heeft daarnaast nog één pluspunt wat betreft het uiterlijk: er zit een licht reliëf/patroon in. Hierdoor is deze naar onze mening net wat mooier. Daarnaast is deze nog beter beschermd tegen krassen.

Licht van gewicht

Stevig, sterk én ongevuld toch licht van gewicht. Door gebruik te maken van licht metaal en het toepassen van een stevige maar lichtgewicht constructie is een Floris Plantenbak makkelijk te verplaatsen zonder vulling.

Wanneer je de plantenbak op zijn plek zet. Vervolgens vult met potgrond, bloemen, planten of boompjes staat er een plantenbak die stevig is en moeilijk van zijn plek komt. Hierdoor kan de plantenbak goed tegen weer en wind.

Wil jij de plantenbak weer verplaatsen? Dan is het alleen nodig om de planten en potgrond eruit te halen en de plantenbak naar de andere plaats in de tuin of op het terras tillen.

Weinig onderhoud nodig

De witte plantenbakken van Floris Plantenbakken hebben weinig onderhoud nodig.

De beschermende coating en de gebruikte materialen zorgen ervoor dat de stalen plantenbakken van Floris goed zijn beschermd tegen de buitenlucht. De bak roest niet en blijft 20 jaar lang kleurvast. In die 20 jaar kan het wel voorkomen dat de Floris Plantenbak vies wordt tijdens het tuinieren. Het enige wat u dan hoeft te doen is een doekje gebruiken en lauw water.

Hoe worden de witte stalen plantenbakken gemaakt?

De werkplaats van Floris Plantenbakken is gevestigd in Zoetermeer. Hier bouwen wij onze plantenbakken. De witte stalen plantenbakken zijn gemaakt van thermisch verzinkt staal van de hoogste kwaliteit.

In de fabriek wordt het staal voorzien van een beschermende laag met een speciale coating. Deze zorgt voor de witte kleur en voor de bescherming. Hierdoor is de plantenbak beschermt tegen corrosie en elke vorm van roest. Daar komt ook nog eens bij dat het metaal beschermt is tegen UV-straling. Hierdoor houdt het staal zijn kleur vast. Dat voor een periode van 20 jaar.

Zodra u een witte stalen plantenbak besteld, laten wij het staal aanleveren in onze werkplaats. Hier maken wij de plantenbakken met de hand. Vervolgens bezorgen wij wanneer u dat aanvraagt de plantenbak op locatie.

Na de productie

Nadat uw witte stalen plantenbak is geleverd, moet deze 72 uur op de plek blijven staan zodat alles goed kan hechten. Daarna is de plantenbak gereed om te vullen. De bak is beschermd met een plastic folie. Deze dient u te aan de onderkant te verwijderen voordat u de bak gaat vullen. Nadat de bak gevuld is kunt u de folie van de zijkanten en bovenkant afhalen.

Onderhoudsvrij

De eerder genoemde coating zorgt ervoor dat de witte stalen plantenbak vrij is van onderhoud. Ook is deze hierdoor gemakkelijk te reinigen. Mocht er wat zand of potgrond op de plantenbak zitten, gebruik dan een vochtig doekje om het eraf te halen.

Keurmerk van Floris Plantenbakken, maatwerk stalen plantenbak met poedercoating, plantenbakken op maat, witte stalen plantenbak
Bekijk ons assortiment met witte plantenbakken in de webshop

Ga voor betaal gemak, en kies voor betaling bij aflevering