Stalen plantenbakken op maat – plantenbakken met een speciale coating voor de beste bescherming

Handgemaakt, uitgebreid gekeurd en voorzien van het Floris keurmerk

Kies uw eigen kleur, er zijn meer dan 100 RAL kleuren mogelijk

Maar liefst 20 jaar lang kleurvast dankzij de speciale beschermende coating

Geef uw eigen maat door voor een prachtig eindresultaat

Achtertuin vol met maatwerk stalen plantenbakken van Floris Plantenbakken

Speciale poedercoating

Zodat uw plantenbak lang meegaat

Handgemaakt in Nederland

Gemaakt met passie en kunde

Bezorging mogelijk

Door onze vakkundige bezorgers

Stalen plantenbakken op maat – wat is er mogelijk bij Floris Plantenbakken?

Bent u op zoek naar een op maat gemaakte stalen plantenbak voorzien van een poedercoating? Als bijvoorbeeld een stijlvol alternatief voor een verhoogde border in uw tuin. Of bent u van plan uw dakterras te voorzien van mooie plantenbakken die een lange tijd meegaan? Dan is een stalen plantenbak de juiste keuze.

Geheel op maat gemaakte stalen plantenbak

Bij Floris Plantenbakken begrijpen wij als geen ander dat de standaardmaten soms net niet uitkomen. Daarom is het mogelijk om een op maat gemaakte plantenbak te laten produceren. Een plantenbak die weinig overhoud vergt en maar liefst 20 jaar kleurvast is. Dan heeft u precies waar u naar op zoek bent en u kunt er langere tijd van genieten.

Met of zonder verhoogde bodem?

Staat de plantenbak in uw tuin dan kunt u gerust kiezen voor een plantenbak zonder bodem. Ideaal voor de afwatering en goed daarmee goed voor de natuur. Voor balkons, dakterrassen, vlonders kan een bodem zeker van toegevoegde waarde zijn. Het voordeel van een verhoogde bodem is dat er dan minder potgrond nodig is om de bak te vullen. De vloer van uw terras of balkon blijft dan ook mooi schoon.

De keuze uit meer dan 100 kleuren

Wij maken de plantenbakken in drie standaardkleuren: antraciet, wit en zwart. Andere kleuren zijn óók mogelijk op aanvraag. Het is mogelijk om alle plantenbakken te leveren in de welbekende RAL-kleuren. Hier is op RAL-kleuren.com te bekijken welke kleuren allemaal bestaan.

Mogen wij voor u aan de slag?

In onze werkplaats staan wij klaar om uw plantenbak met liefde te produceren. Laat ons weten wat uw wensen zijn en vraag een vrijblijvende offerte aan. Ook wanneer u nog niet helemaal weet wat u wilt kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Hulp nodig of een prijs weten? Mail dan naar info@florisplantenbakken.nl

Premium coating voor optimale bescherming

De stalen plantenbakken van Floris worden voorzien van een standaard beschermende coating. Deze is maar liefst 20 jaar lang kleurvast. Bestand tegen zonlicht, water en bijna alles wat de natuur te bieden heeft. Wanneer raden wij de premium coating aan? Als er veel beweging is in uw tuin of op uw oprit. Spelende kinderen kunnen bijvoorbeeld met hun step per ongeluk langs de plantenbak schuren met hun stuur. Dan zorgt de Premium coating voor meer bescherming. Ook voor terrassen in de horeca raden wij de premium coating aan vanwege het verplaatsen van het meubilair.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Waarom een plantenbak van staal op maat?

Ideaal voor de tuin, terras of balkon

Om planten op hoogte te plaatsen kiezen veel mensen ervoor om een verhoogde border te plaatsen naast de oprit of in de tuin. De plantenbakken van Floris bespaart het harde werk en de bijkomende kosten om een verhoogde border aan te leggen. Nu is het een kwestie van bestellen, uitpakken en plaatsen. Vervolgens te vullen met potgrond en planten naar wens. Voor op een terras of balkon is een Floris plantenbak ook een ideale uitkomst. Door te kiezen voor een verhoogde bodem bespaart u de hoeveelheid potgrond en blijft de grond eronder schoon.

Gaat langdurig mee

Floris Plantenbakken voorziet alle plantenbakken van een speciale beschermende coating. Deze is er in twee formules: een “regular” of “standaard” coating en de “premium” coating. Deze coating zorgt ervoor dat de plantenbak binnen en buiten kan staan. Regen, zonlicht, sneeuw, hagel, vorst…. verzin het maar. Uiteindelijk heeft u een plantenbak die 20 jaar lang de kleur vasthoudt. Door de combinatie van de coating en thermisch verzinkt staal is de plantenbak ook nog eens roestvrij.

Licht van gewicht

Stevig, sterk én ongevuld toch licht van gewicht. Door gebruik te maken van licht metaal en het toepassen van een stevige maar lichtgewicht constructie is een Floris Plantenbak makkelijk te verplaatsen zonder vulling. Wanneer je de plantenbak op zijn plek zet. Vervolgens vult met potgrond, bloemen, planten of boompjes staat er een plantenbak die stevig is en moeilijk van zijn plek komt. Hierdoor kan de plantenbak goed tegen weer en wind.

Weinig onderhoud nodig

De beschermende coating en de gebruikte materialen zorgen ervoor dat de stalen plantenbakken van Floris nagenoeg geen onderhoud nodig hebben. Ook de stalen plantenbakken op maat hebben weinig onderhoud nodig. De bak roest niet, blijft 20 jaar lang kleurvast. In die 20 jaar kan het wel voorkomen dat de Floris Plantenbak vies wordt tijdens het tuinieren. Het enige wat u dan hoeft te doen is een doekje gebruiken en lauw water.

Floris Plantenbakken, vraag een offerte aan, offerte aanvragen