Selecteer in een aantal stappen uw stalen plantenbak bij Floris Plantenbakken

Kies welke van de standaardformaten u het beste uitkomen

Gaat u voor een plantenbak met of zonder bodem?

Plaatsen op een druk terras? Ga dan voor een premium coating.

Rechthoek plantenbak van Floris - Zelf uw plantenbak samenstellen

Zelf uw stalen plantenbak een beschermende coating samenstellen?

Op zoek naar een stalen plantenbak, maar nog geen idee welk model voldoet aan uw wensen? Door de bovenstaande plantenbakken configurator te gebruiken, weet u binnen enkele klikken welke plantenbak voor u is geschikt.

In de configurator geeft u aan welke maat plantenbak u zoekt. Vervolgens ziet u bij elke handeling welke plantenbakken aan de eisen voldoen.

Diverse vormen en maten plantenbakken

Wellicht weet u al precies welke maatvoering het beste in uw tuin past of op uw terras. Misschien heeft u nog totaal geen idee. Hoe dan ook. De plantenbakken configurator van Floris Plantenbakken zorgt ervoor dat u precies weet welk model voor u geschikt is.

Met bodem of zonder bodem?

Wanneer kies je voor een plantenbak met een bodem? Een bodem is aan te raden wanneer u de plantenbak gaat plaatsen op het balkon of op een dakterras. Hierdoor blijft uw balkon in topvorm én geniet u van een prachtige plantenbak. Voor optimale bescherming maakt u dan ook gebruik van een worteldoek

De plantenbak in de tuin of op de oprit? Dan kunt u gerust een bak kiezen zonder bodem.

Welke coating: regular of premium?

Floris plantenbakken biedt een regular coating aan een een premium coating. De premium coating is ontwikkeld na vragen uit de horeca. Omdat op terrassen veel wordt bewogen en gelopen langs de plantenbakken is er een groter risico op krassen. De premium coating is ervoor om extra bescherming te bieden tegen krassen.

Beide coatings zorgen ervoor dat de plantenbakken twintig jaar lang kleurvast zijn. Verder zijn ze bestand tegen weer en wind. Eenmaal gevuld houdt u een stevige plantenbak over van staal die tegen bijna alles bestand is.

Rechthoek plantenbak van Floris - Zelf uw plantenbak samenstellen