Meld u aan en maak kans op een van de drie gratis plantenbakken van Floris!

Het voorjaar weer is begonnen en dat is een mooi startschot voor de eenmalige introductie actie van Floris Plantenbakken. Om de start van de productie te vieren gaat Floris Plantenbakken 3 gratis stalen plantenbakken weggeven. Waaronder een van de duurste plantenbakken in ons assortiment.

Stalen Plantenbak met Poedercoating van Floris Plantenbakken
“Vandaag onze plantenbak geleverd gekregen.Contact verliep goed, en ontzettend goed geholpen! – Lunet (klant)”

Wat kunt u verwachten van Floris Plantenbakken?

Onze stalen plantenbakken zijn een praktisch en stijlvol alternatief voor een verhoogde border. De speciale poedercoating zorgt ervoor dat uw plantenbak lang meegaat en 30 jaar lang kleurvast is. Door gebruik te maken van zorgvuldig geselecteerde materialen zijn onze plantenbakken robuust en licht van gewicht. Het resultaat is een prachtige plantenbak die uw tuin of oprit weer laat stralen.

Met de handgemaakt in Oegstgeest

Floris Plantenbakken produceert iedere plantenbak met de hand in de werkplaats in Oegstgeest. Iedere plantenbak wordt voor vertrek gekeurd en voorzien van het Floris Plantenbakken keurmerk. Te herkennen aan het grijze Floris keurmerk bovenop de stalen plantenbak.

Zorgvuldig geleverde plantenbakken

Een plantenbak is gemaakt om te stralen in uw tuin of oprit. Of elke andere plaats waar u deze wenst te plaatsen. Het is dan ook zonde om bij de levering al de plantenbak schade op te laten lopen. Daarom hebben wij gezocht naar een bezorgdienst die uw Floris Plantenbak in perfecte staat bij u bezorgd. 

Prachtig eindresultaat

Uiteindelijk staat er bij u in de tuin een plantenbak die tegen weer en wind kan en een langere tijd meegaat. Geheel onderhoudsvrij. Het enige wat rest zijn een paar mooie planten erin. Daarna kunt u volop genieten van uw prachtige plantenbak.

“Strak Ontwerp. Maatwerk. Upgrade van onze tuin” – Inter Amicos (klant)

Meld u aan en maak kans op een van de drie gratis plantenbakken van Floris!

Ter introductie van Floris Plantenbakken en het prachtige voorjaar gaan wij van start met een eenmalige actie. Door aan te melden en uw e-mailadres achter te laten maakt u kans op één van de drie gratis plantenbakken van Floris. Voor deze actie geldt altijd prijs, oftewel u komt nooit met lege handen te staan!

Maak kans op een van de grootste plantenbakken uit het assortiment!

Geen hoofdprijs? U ontvangt altijd een leuke prijs van Floris!