Dealer worden van Floris Plantenbakken?

Ontvang direct minimaal 10% korting in de laagste staffel

Ontvang een brochurepakket met uw eigen logo en telefoonnummer

In Nederland geproduceerde robuuste plantenbakken van thermisch verzinkt staal

Profiteer als dealer van oplopende kortingen tot maximaal 25%

Stalen Plantenbak met Poedercoating van Floris Plantenbakken

Bezorging na 10 tot 15 werkdagen

Bezorging door heel Nederland

Maatwerk óók mogelijk

Zowel in maatvoering als in kleur

Oplopende kortingen

Ontvang korting als officiële dealer

Dealer worden bij Floris Plantenbakken?

 

Afspraak is afspraak bij Floris Plantenbakken

Leveringen volgens afspraak en een kwaliteit waar u altijd op kunt rekenen als officiële dealer. Onze plantenbakken krijgen pas het officiële keurmerk na een extra kwaliteitscontrole.

De plantenbakken van Floris worden geleverd op het door u aan te geven adres. Bezorgen doen wij via onze vaste bezorgservice. Dankzij hun uitgebreide ervaring leveren zij de plantenbakken in uitmuntende staat bij u af.

Wat kunt u verwachten van onze plantenbakken?

De combinatie van het thermisch verzinkte staal en de beschermende coating zorgen ervoor dat u een plantenbak ontvangt die weinig onderhoud vergt voor u en uw klant. Een Floris Plantenbak is een praktisch en stijlvol alternatief voor een verhoogde border, keramische of plastic plantenbakken.

Door ze te voorzien van een speciale coating gaat de plantenbak extra lang mee. Het is ook mogelijk om uw klanten te voorzien van een Floris Plantenbak met een premium coating. De bak gaat dan nog langer mee.

Ongevuld zijn de plantenbakken licht van gewicht en daardoor makkelijk te verplaatsen. Wanneer de plantenbakken zijn gevuld met potgrond en planten dan is de bak uiteraard wat zwaarder. Mocht u bij het plaatsen de bak vuil hebben gemaakt, dan kunt u deze eenvoudig schoonmaken met een vochtig doekje.

Diverse formaat plantenbakken

Floris Plantenbakken maakt de plantenbakken allemaal met de hand. Om ze vervolgens te voorzien van de al eerder genoemde coating. Voordat wij de bakken naar u toe sturen keuren wij ze nog uitgebreid. Ons assortiment bestaat uit een groot aantal standaardmaten. Die kunt u hier bekijken in onze webshop.

Beschikbaar in drie standaardkleuren

Wij maken de plantenbakken in drie standaardkleuren: antraciet, wit en zwart. Andere kleuren zijn óók mogelijk op aanvraag. In principe is het mogelijk om alle plantenbakken te leveren in de welbekende RAL-kleuren. Hier is op RAL-kleuren.com te bekijken welke kleuren allemaal bestaan.

Dealer aanmelden

Uw naam(Vereist)
Uw postadres(Vereist)